top of page

WEBSITE 

OPTIMALISATIE

Een website is tegenwoordig de eerste kennismaking met een merk of organisatie en de look & feel hiervan is dan ook bepalend voor de eerste indruk van een organisatie. Om deze reden zijn websites praktisch voor elk bedrijf onmisbaar en zijn er tal van mogelijkheden om een website te optimaliseren en meer bezoekers te trekken.

CONTENT

Een website wordt alleen maar graag bezocht wanneer de content relevant, interessant en informatief is. 

Het is hierbij essentieel dat de website logisch is opgebouwd zodat de bezoeker de nodige informatie snel kan vinden.

Maar nog veel belangrijker is dat de website bestaat uit interessante teksten, inspirerende afbeeldingen/video’s en past bij de merkwaarden.

Om je website te optimaliseren zullen de huidige pagina’s eerst geanalyseerd moeten worden. Welke pagina’s zijn het belangrijkst voor de website en hoe presteren deze momenteel? Hierbij kijken we zowel naar de content op de pagina als de technische aspecten.  

Laptop-on-blue-and-pink-background
Outstanding-yellow-computer-mouse-among-4-white-ones

VINDBAARHEID

Een van de grootste uitdaging van een goede website is de vindbaarheid op google en andere zoekmachines. 

Hierbij kan een zoekwoorden onderzoek helpen door te bepalen welke zoekwoorden het meest belangrijk en relevant zijn en ook nog voldoende zoekvolume hebben. 

Vervolgens zal er een plan gemaakt worden om met gebruik van de juiste content en linkbuilding de vindbaarheid van de website te verbeteren.

 

GK BRANDING stippelt graag de customer journey van uw website uit om zo jouw digitale voorkomen helemaal up-to-date te krijgen. Ook kunnen we de doelgroep kan nog een extra handje helpen om de website beter te vinden door online advertenties in te zetten. 

bottom of page